CREMA DE CARBASSA, COCO I CURRI

Prova la Crema de Carbassa, Coco i Curri feta amb el Sofregit de Ceba CUICK. Una recepta pràctica per aquells dies on et ve de gust un plat deliciós i fàcil de preparar.

Dificultat Molt baixa 25 minuts
Sofregit de Ceba 160gr

ingredients per a 8 persones

80 gr Sofregit de Ceba CUICK

1 kg carbassa.
2 patates mitjanes
500 ml caldo d’au
750 ml llet de coco
60 ml oli ove
50 gr curri
Brots frescs
Sal y pebre blanc

Preparació

Netegem, pelem i tallem la carbassa i la patata en daus.

Escalfem l’oli en una cassola, i quan estigui ben calent incorporem la carbassa i la patata a foc mig.

Afegim el Sofregit de Ceba CUICK i barregem bé amb la resta d’ingredients.

Cobrim amb el caldo d’au i la llet de coco, i deixem que la carbassa i la patata coguin a foc mig fins que estiguin tendres.

Incorporem el curri, corregim de sal, pebre i retirem del foc. Passem per la batedora fins a obtenir una crema el més fina possible, i posteriorment passem pel colador xinés.

Servim la crema calenta, i presentem en un bol amb brots tendres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?