Carme Ruscalleda
CUICK & CARME RUSCALLEDA.
Una història de cuina en estat pur
Carme Ruscalleda s’uneix a CUICK per acompanyar i reforçar el full de ruta del projecte: Elaborar Bases de Cuina 100% naturals, artesanals i de qualitat gourmet.
“He pres el compromís d’acompanyar aquest projecte i d’entrar-hi fins a la medul.la. La intenció es aportar tota la meva experiència per mirar de millorar, si cap, uns productes que ja son d’una qualitat excepcional”
QUALITAT PROFESSIONAL
“…si tens cura dels ingredients, controles les coccions i et poses en mans de professionals experts, el resultat del sofregit es inigualable. L’impacte en el plat final es directe”
La xef catalana amb set estrelles Michelin lidera i supervisa desde la cuina tots els sofregits i picades CUICK, tant per particulars com professionals.
TENIR CURA DE CADA DETALL, MARCA LA DIFERÈNCIA
“Un plat cuinat, es com un edifici. Son diferens estructures a tenir en compte per arribar a un resultat final.
La base d’un plat es el sofregit. Si el sofregit ha estat mimat amb un bon producte i portat al punt de cocció òptim a la traducció final del plat, es notarà. Per això es tant important que cadascun d’aquests detalls de base en un plat siguin tots corosos per que el resultat final sigui de 10″
NATURA PURA
“Natura pura! Només et donem la ceba i l’oli cuinats i confitats al punt just…ni tant sols sal. Per que el portis al teu terreny i te’l fagis teu.
No només t’allibera d’un treball d’hores a la cuina, sinó de l’atenció que sovint a casa o a les cuines professionals no tenim amb el risc de baixar la guàrdia i esguerrar el plat.“
Així és la cuina de la Carme
Així és la cuina CUICK