PREGUNTES FREQÜENTS

Per registrar-se cal accedir primer al botó “INICIAR SESSIÓ” ubicat en el menú de la pàgina web. Un cop allà, seleccionar l’opció “REGISTRAR-SE” si encara no disposa d’un compte d’usuari

Per fer seguiment d’una comanda cal ser un usuari registrat. Primer de tot cal iniciar sessió, i en el menú seleccionar SEGUIMENT DE LA COMANDA.

Els embalatges utilitzats en els productes CUICK són 100% reciclables. MEP ALIMENTACIO SL és membre d’ECOEMBES (Punt Verd), empresa referent en el sector del reciclatge. Recomanem depositar el plàstic en el contenidor groc, i el cartró en el contenidor blau.

Podràs consultar aquesta informació en l’apartat de PUNTS DE VENDA situat al menú principal.

Per solicitar factura de la seva comanda cal identificar-se com usuari registrat, i seleccionar en el menú l’opció COMANDES.

Les formes de pagament són les següents: TARGETA DE CRÈDIT/DEBIT, VISA o MASTERCARD.

Primer cal iniciar sessió en la nostra pàgina web, i fer click en l’apartat “La meva informació personal”. Dins trobarà l’apartat “Canviar contrassenya”, on es pot modificar la contrassenya, i la secció “Les meves dades personals”, en la que es podrà canviar la direcció de correu electrònic, direcció postal… 

No existeix una comanda mínima, tot i que cal tenir en compte que en les comandes inferiors a 25 euros el cost de l’enviament serà a càrrec del client.

El nostre objectiu és que el client estigui totalment satisfet. Per aquest motiu, treballem per que tots els productes arribin en un estat òptim de conservació en el seu destí, mitjançant un servei d’entrega ràpid i eficaç. En el cas que l’enviament resulti danyat, o que no correspongui a la comanda que el client hagi efectuat, aquest haurà de contactar amb CUICK en un plaç de 7 dies des de la recepció de la mercaderia per la gestió de la devolució i posterior canvi. Les despeses correran a càrrec de CUICK en aquest cas.

Per solicitar aquesta devolució, el client haurà de contactar amb el Servei d’Atenció al Client en el telèfon 93.189.56.52 o en el mail info@cuick.es.

En cas de no estar conforme amb els productes seleccionats, el client disposa de 7 dies hàbils per retornar la comanda, sense penalització i sense necessitat d’indicar els motius, si bé haurà de fer-se càrrec del cost directe de la devolució a MEP ALIMENTACIO SL. Per formalitzar la devolució haurà de contactar amb CUICK a través del telèfon 93.189.56.52 o enviant un mail a info@cuick.es. Un cop informats, indicarem al client la forma d’enviament al nostre magatzem de la comanda, que haurà d’estar sense utilitzar i amb totes les seves etiquetes, embalatges i documentació, així com els elements accessoris originals. Si no fos així, MEP ALIMENTACIO SL es reserva el dret de denegar la devolució. La devolució dels imports pagats es realitzarà el més aviat possible, i en tot cas, dins dels trenta dies següents a la recepció de la comanda en el nostre magatzem.

El cost de l’enviament és de 4,12€. Entreguem en un màxim de dos dies laborables realitzant la comanda de Dilluns a Divendres abans de les 19h. Enviaments a tot el territori Espanyol, així com Balears i Andorra. Despeses d’enviament gratuïtes a partir d’un mínim de 25 euros.

PRODUCTES

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?