Hostaleria
CUICK PER PROFESSIONALS
QUALITAT & REGULARITAT AL SERVEI DEL XEF
Les bases de cuina CUICK per hostaleria estan elaborades artesanalment al nostre obrador de Tordera (Barcelona) per cuiners professionals amb Carme Ruscalleda al capdavant del projecte.
Garantim un producte de la màxima qualitat ja que només treballem amb ingredients frescos procedents de productors locals i respectem meticulosament els temps de cocció òptims de cada recepta. Bases de Cuina de V gamma molt regulars que agilitzen processos i optimitzen recursos a la cuina, sense comprometre qualitat ni sabor.
MENYS TEMPS, MÉS REGULARTAT
Amb CUICK simplificaràs processos i aportaràs la regularitat que el teu negoci necessita per treure el màxim profit a cada servei. Un fons d’armari per l’hostaleria de qualitat.
PROXIMITAT I RESPECTE AL PRODUCTE
A cuina no tot s’hi val. L’origen i la traçabilitat dels ingredients importa. A CUICK apostem per ingredients frescos (no congelats), prioritzant els temps de cocció òptims i el seu valor nutricional.
PERSONALITZABLES I POLIVALENTS
Bases de cuina neutres (sense conservants ni additius) i sense sucres ni sals afegides. Productes que podràs personalitzar al teu gust tant en receptes tradicionals com plats d’autor.
SIEMPRE A PUNT. ZERO MERMES
Tots els productes CUICK tenen una vida útil de +12 mesos a temperatura ambient. Allibera espai de fred al magatzem i evita un malbaratament alimentari innecessari.
¿Ets professional d'hostaleria?
Contacta amb nosaltres per rebre una mostra GRATUITA, accedir a les fitxes tècniques o resoldre qualsevol dubte dels formats CUICK per professionals.