SOFREGITS x PROFESSIONALS

ELS SOFREGITS CUICK SON L’ÀNIMA D’UN BON PLAT.

BASES ELABORADES AMB LA FILOSOFÍA I DIRECCIÓ DE CARME RUSCALLEDA. PRODUCTES NEUTRES I POLIVALENTS QUE PODRÀS PERSONALITZAR AL TEU GUST. PENSADES PER APORTAR SABOR E INTENSITAT A LA TEVA CUINA QUAN MÉS HO NECESSITIS.

BASES DE CUINA AMB SEGELL C. RUSCALLEDA

QUALITAT PROFESSIONAL SENSE CONSERVANTS NI ADDITIUS

Som experts en sofregits i bases de cuina de llarga cocció.

Un procés d’elaboració artesanal i natural que permet confitar els sucres propis de la ceba de Figueres o el tomàquet… sense afegir res més, respectant la intensitat i qualitat de l’ingredient fresc, viu i de territori.

1.- SOFREGIT DE CEBA FIGUERES

El Sofregit de ceba de Figueres CUICK redueix a foc lent fins a més de 7h. Un recurs de cuina essencial i polivalent per aplicar en infinitat de receptes. 

Una base neutre i fosca també coneguda com “passatge” o “ceba negra” amb textura de mermelada, que serà la base ideal per tot tipus de guisats, arrossos, farses, farcits…

Ingredients: Ceba de Figueres (93%) i oli OVE 100% arbequina.

Format: Bossa cocció de 500g o 1Kg

2.- SOFREGIT DE CEBA I TOMÀQUET

Incorporem a la base de sofregit de ceba de Figueres un 34% de tomàquet pera (sense pell ni grana) que confitem conjuntament i lentament amb oli OVE i un xic d’all, sense afegir-hi res més.

Una base gastronòmica polivalent i d’alt rendiment a la cuina. Pensada per guisats, arrossos, salses, plats de cassola (llegum, fideus), suquets etc…

Ingredients: Ceba de Figueres (60%), tomàquet pera (34%), all i oli OVE.

Format: Bossa cocció de 500g o 1Kg

3.- SOFREGIT AMB PEBROTS

Si el teu negoci te una partida important d’arrossos i fideuàs, no ho pensis més… . Elaborat amb ceba de Figueres, tomàquet pera i els dos pebrots a parts iguals en una brunoise tant petita que esdevè una confitura perfecte pels arrossos. Un sofregit fosc, equilibrat i ple de força.

Ingredients: Ceba de Figueres, tomàquet pera, pebrot verd (5%), pebrot vermell (5%), all i oli OVE.

Format: Bossa cocció de 500g o 1Kg

4.- CEBA CONFITADA EN JULIANA

La ceba confitada en juliana CUICK es cou lentament en els seus propis sucs, sense sucres afegits… 6h més tard obtenim un producte dolç, melós i tant polivalent com essencial.

Ideal per acompanyar hamburgueses d’autor, frankfurts, pepitos, entrepans calents. Un aliat ideal per fer truites de patates, quiches, saltejats, woks…o fer uns calamarcets encebats. Un tot terreny.

Ingredients: Ceba de Figueres (94%) i oli d’oliva verge extra.

Format: Bossa cocció de 500g.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?