SOFREGIT EMPORDANÈS

El Sofregit CUICK està elaborat artesanalment amb ingredients frescos de productors locals. Ceba de varietat Figueres, tomàquet pera i oli d’oliva.

Una base de sofregit fosc, ben reduïda i confitada perquè la puguis personalitzar al teu gust. Cuinar a casa serà més fàcil amb CUICK!

Ideal per: arrossos; fideuà; guisats; suquets; cassoles… i molt més!

Recomanem 20g / persona

CEBA JULIANA CONFITADA

La ceba confitada CUICK s’elabora només amb ceba de varietat Figueres i oli d’oliva… res més! Confitem a poc a poc la ceba amb els seus propis sucs fins a aconseguir un color marró brillant i amb tot el sabor de la ceba caramel·litzada (sense sucres afegits!).

Un complement ideal per la teva cuina diària, sigui d’acompanyament o per donar un toc final als teus plats.

Ideal per: hamburgueses i entrepans; truites; pizzes; quiches; saltejats; woks; encebats; farcits… i molt més!

Recomanem 15-20g /persona

 

Receptari Carme Ruscalleda

MOS_CUICK_Receptari_221024

Descarrega el Receptari

 

BOTIGUES

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?