HAMBURGUESA COMPLERTA EN UN CUICK
L’hamburguesa pot passar de “menjar escombraríes” fins a ser una autèntica proposta gastronòmica si fas servir els millors ingredients. Nosaltres sempre la fem amb la Ceba Confitada en Juliana de CUICK, èxit garantit!
ingredientes para 1 personas
20 gr ceba confitada en juliana CUICK.
200 gr carn picada de vedella.
1 pa d’hamburguesa.
1 llenca formatge cheddar.
1 tomaquet pera madur.
c/c mostassa antiga.
c/c de sal fina.
c/c oli AOVE
Preparación
Tallem el tomàquet en rodanxes i reservem.
Barregem la ceba confitada en juliana CUICK amb la mostassa antiga i reservem.
Escalfem una paella amb una mica d’oli d’oliva verge extra i quan estigui ben calent marquem l’hamburguesa de vedella per ambdos costats.
Un cop marcada l’hamburguesa afegim la vez marcada añadimos la llenca de formatge cheddar per tal que es fongui bé.
Per últim montarem l’hamburguesa amb la base de carn, el tomàquet i per últim la barreja de ceba juliana i mostassa.