ARRÒS AMB CARXOFES I ESCAMARLANS
No hi haurà àpat familiar que se’t resisteixi amb aquest Arròs de Carxofes i Escamarlans, fet amb Picada de Nyora i el Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK.
ingredientes para 4 personas
80 gr sofregit de ceba i tomàquet CUICK
30 gr picada de nyora CUICK
1L fumet de peix
360 gr arròs bomba
4 carxofes
8 escamarlans
15 ml oli ove
Sal i pebre
Preparación
Marquem els escamarlans amb l’oli OVE i reservem.
Escalfem el Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK en el mateix oli.
Afegim l’arròs i nacarem amb el sofregit a foc mig fins que el grà d’arròs estigui transparent.
Escalfem el fumet en una olla a part i incorporem a l’arròs un cop estigui calent. Els primers 5 minuts a foc fort.
Mentrestant tornegem les carxofes, les tallem a octaus i reservem en aigua amb tijes de julivert per que no s’oxidin.
Incorporem les carxofes i baixem a foc mig durant 10 minuts. Barregem bé.
Dos minuts abans d’acabar el plat afegim la Picada de Nyora CUICK.
Un cop finalitzada la cocció col·loquem els escamarlans, deixem reposar dos minuts, i servim.