ARRÒS MARINER
L’Arròs Mariner és una recepta deliciosa plena de sabor, fet amb Picada de Safrà i el Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK.
ingredientes para 4 personas
100 gr sofregit de ceba i tomàquet CUICK.
30 gr picada de safrà CUICK.
1L fumet de peix.
320 gr arròs bomba.
4 gambes.
12 cloïsses carril.
250gr sípia fresca.
c/s de sal y OOVE.
Preparación
Tallem la sípia a dauets.
Marquem lleugerament les gambes a la paella amb una mica d’Oli d’Oliva Verge Extra i reservem.
Daurem la sípia en la mateixa paella. Afegim un punt de sal.
Incorporem el Sofregit de Ceba i Tomáquet CUICK, i barregem amb la sípia.
Afegim l’arròs i anacarem bé el conjunt durant un parell de minuts.
Afegim el fumet de peix ben calent, i durant uns minuts mantenim el foc fort.
Quan falten 5 minuts per acabar afegim les cloîsses, que s’obriran poc a poc.
Abans d’acabar afegim la picada de safrà, i decorem amb les gambes prèviament reservades.
Deixem reposar un parell de minuts i servim.
Consell: Es pot acabar la cocció en el forn a 200º durant uns minuts.