CREMA DE CARBASSA, COCO I CURRI
Prova la Crema de Carbassa, Coco i Curri feta amb el Sofregit de Ceba CUICK. Una recepta pràctica per aquells dies on et ve de gust un plat deliciós i fàcil de preparar.
ingredientes para 8 personas
80 gr Sofregit de Ceba CUICK
1 kg carbassa.
2 patates mitjanes
500 ml caldo d’au
750 ml llet de coco
60 ml oli ove
50 gr curri
Brots frescs
Sal y pebre blanc
Preparación
Netegem, pelem i tallem la carbassa i la patata en daus.
Escalfem l’oli en una cassola, i quan estigui ben calent incorporem la carbassa i la patata a foc mig.
Afegim el Sofregit de Ceba CUICK i barregem bé amb la resta d’ingredients.
Cobrim amb el caldo d’au i la llet de coco, i deixem que la carbassa i la patata coguin a foc mig fins que estiguin tendres.
Incorporem el curri, corregim de sal, pebre i retirem del foc. Passem per la batedora fins a obtenir una crema el més fina possible, i posteriorment passem pel colador xinés.
Servim la crema calenta, i presentem en un bol amb brots tendres.