FIDEUÀ MARINERA

Fideuà Marinera, una recepta clàssica feta amb Picada de Safrà i amb Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK. Un plat que agradarà a tothom, ja sigui diumenge o qualsevol dia de la setmana.

Dificultat Baixa 20 minuts
Sofregit de Ceba i Tomàquet 160gr
Picada de Safrà 30gr

ingredients per a 4 persones

80 gr Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK
30 gr Picada de Safrà CUICK

360 gr fideus
200 gr sípia
200 gr gambes
600 ml fons de peix
20 ml oli ove
Sal

Preparació

Daurem els fideus en una paella amb una mica d’oli OVE i els reservem.

En una paella escalfem l’oli i marquem les gambes. Reservem.

A continuació afegim la sípia tallada a daus regulars i els daurem.

Afegim el Sofregit de Ceba y Tomàquet CUICK i deixem que tots els ingredients s’integrin bé.

Incorporem els fideus i seguidament el fons de peix ben calent. Deixem coure uns minuts.

Afegim la Picada de Safrà CUICK, rectifiquem de sal i tornem a barrejar.

Introduïm les gambes per que s’escalfin i controlem el punt de cocció del fideu per que quedi la fideuà seca.

Deixar reposar uns minuts per que els fideus es posin drets.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?