FIDEUÀ MARINERA
Fideuà Marinera, una recepta clàssica feta amb Picada de Safrà i amb Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK. Un plat que agradarà a tothom, ja sigui diumenge o qualsevol dia de la setmana.


ingredientes para 4 personas
80 gr Sofregit de Ceba i Tomàquet CUICK
30 gr Picada de Safrà CUICK
360 gr fideus
200 gr sípia
200 gr gambes
600 ml fons de peix
20 ml oli ove
Sal
Preparación
Daurem els fideus en una paella amb una mica d’oli OVE i els reservem.
En una paella escalfem l’oli i marquem les gambes. Reservem.
A continuació afegim la sípia tallada a daus regulars i els daurem.
Afegim el Sofregit de Ceba y Tomàquet CUICK i deixem que tots els ingredients s’integrin bé.
Incorporem els fideus i seguidament el fons de peix ben calent. Deixem coure uns minuts.
Afegim la Picada de Safrà CUICK, rectifiquem de sal i tornem a barrejar.
Introduïm les gambes per que s’escalfin i controlem el punt de cocció del fideu per que quedi la fideuà seca.
Deixar reposar uns minuts per que els fideus es posin drets.