HAMBURGUESA COMPLERTA EN UN CUICK

L’hamburguesa pot passar de “menjar escombraríes” fins a ser una autèntica proposta gastronòmica si fas servir els millors ingredients. Nosaltres sempre la fem amb la Ceba Confitada en Juliana de CUICK, èxit garantit!

Dificultat Baixa 15 minuts
Ceba Confitada en Juliana 160g

ingredients per a 1 persones

20 gr ceba confitada en juliana CUICK.

200 gr carn picada de vedella.
1 pa d’hamburguesa.
1 llenca formatge cheddar.
1 tomaquet pera madur.
c/c mostassa antiga.
c/c de sal fina.
c/c oli AOVE

 

Preparació

Tallem el tomàquet en rodanxes i reservem.

Barregem la ceba confitada en juliana CUICK amb la mostassa antiga i reservem.

Escalfem una paella amb una mica d’oli d’oliva verge extra i quan estigui ben calent marquem l’hamburguesa de vedella per ambdos costats.

Un cop marcada l’hamburguesa afegim la vez marcada añadimos la llenca de formatge cheddar per tal que es fongui bé.

Per últim montarem l’hamburguesa amb la base de carn, el tomàquet i per últim la barreja de ceba juliana i mostassa.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?