RISOTTO DE TROMPETES Y LÀMINES DE PARMESÀ EN UN CUICK

Prepara’t per un viatge gastronòmic i prepara amb nosaltres un dels plats més reconeguts de la cuina italiana: el Risotto. La nostra proposta és amb trompetes de la mort i làmines de parmesà, fet amb el Sofregit de Ceba CUICK.

Dificultat Molt baixa 25 minuts
Sofregit de Ceba 160gr

ingredients per a 4 persones

50 gr sofregit de ceba  CUICK.

400 gr arròs carnaroli.
1,6 litres caldo de verdures.
300 gr trompetes de la mort.
50 gr làmines de parmesà.
10 gr oli d’oliva verge extra.
100 ml vi blanc sec.
100 gr mantega.
c/s de sal fina i pebre negre.

Preparació

Escalfem la cassola i marquem les trompetes de la mort amb una mica d’oli d’oliva verge extra.

Un cop estiguin llestes afegim el sofregit de ceba CUICK i integrem ambdos sabors durant un minut. Seguidament incorporem l’arròs, sense parar de remenar.

Mullem amb el caldo de verdures, prèviament calent, fins a cobrir la primera capa d’arròs de la cassola. Important no parar de remoure per que el propi arròs vagi deixant anar midó i es vagi lligant el plat. Poc a poc l’arròs anirà absorvint el caldo de verdures, i precisament en aquell instant tornarem a afegir una mica més de caldo fins que el gra d’arròs estigui cuit en el punt perfecte.

Fora del foc afegim la mantega i el parmesà. Amb els moviments i el calor residual els dos ingredients es fondran. Després de remenar, quan tinguem la textura desitjada, ja ho podrem servir.

 

Consell: Reserva algunes làmines de parmesà per decorar el plat al final, serà molt més atractiu!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?