SALMÓ AL FORN AMB VERDURES
Sorprén a la teva família amb una proposta deliciosa: salmó al forn amb verdures, una recepta feta amb Sofregit de Ceba i Picada de Nyora CUICK. Fes que cada dia sigui diumenge!
ingredientes para 4 personas
60 gr Sofregit de Ceba CUICK
30 gr Picada de Nyora CUICK
4 lloms de salmó
1 pebrot verd
1 pastanaga
1 carbassó
1 pebrot vermell
Sal i pebre
Oli OVE
Pebre Vermell
Preparación
Tallem la pastanaga, els pebrots i el carbassó en juliana.
Marinem els lloms de salmó amb la Picada de Nyora CUICK, el pebre vermell i l’oli d’oliva verge extra. Reservem a la nevera.
Saltegem en una paella o Wok les verdures amb el Sofregit de Ceba CUICK.
Salpebrem els lloms de salmó i els posem al forn, que ja està a temperatura, durant 15 minuts a 180ºC.
Servim en una plata amb les verdures al fons, i els lloms de salmó per sobre.