SALMÓ AL FORN AMB VERDURES

Sorprén a la teva família amb una proposta deliciosa: salmó al forn amb verdures, una recepta feta amb Sofregit de Ceba i Picada de Nyora CUICK. Fes que cada dia sigui diumenge!

Dificultat Baixa 20 minuts
Sofregit de Ceba 160gr
Picada de Nyora 30gr

ingredients per a 4 persones

60 gr Sofregit de Ceba CUICK
30 gr Picada de Nyora CUICK

4 lloms de salmó
1 pebrot verd
1 pastanaga
1 carbassó
1 pebrot vermell
Sal i pebre
Oli OVE
Pebre Vermell

Preparació

Tallem la pastanaga, els pebrots i el carbassó en juliana.

Marinem els lloms de salmó amb la Picada de Nyora CUICK, el pebre vermell i l’oli d’oliva verge extra. Reservem a la nevera.

Saltegem en una paella o Wok les verdures amb el Sofregit de Ceba CUICK.

Salpebrem els lloms de salmó i els posem al forn, que ja està a temperatura, durant 15 minuts a 180ºC.

Servim en una plata amb les verdures al fons, i els lloms de salmó per sobre.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?