Recetario CUICK x Carme Ruscalleda
SOFREGIT EMPORDANÈS
El Sofregit CUICK està elaborat artesanalment amb ingredients frescos de productors locals. Ceba de varietat Figueres, tomàquet pera i oli d’oliva.
Una base de sofregit fosc, ben reduïda i confitada perquè la puguis personalitzar al teu gust. Cuinar a casa serà més fàcil amb CUICK!
Ideal per: arrossos; fideuà; guisats; suquets; cassoles… i molt més!
Recomanem 20g / persona
CEBA JULIANA CONFITADA
La ceba confitada CUICK s’elabora només amb ceba de varietat Figueres i oli d’oliva… res més! Confitem a poc a poc la ceba amb els seus propis sucs fins a aconseguir un color marró brillant i amb tot el sabor de la ceba caramel·litzada (sense sucres afegits!).
Un complement ideal per la teva cuina diària, sigui d’acompanyament o per donar un toc final als teus plats.
Ideal per: hamburgueses i entrepans; truites; pizzes; quiches; saltejats; woks; encebats; farcits… i molt més!
Recomanem 15-20g /persona
Receptari Carme Ruscalleda
MOS_CUICK_Receptari_221024