TRUITA DE PATATES EN UN CUICK
Un clàssic de la nostra cuina, sinònim de sopar amb amics, una tapa en el nostre bar preferit o un sopar en familia. Com no podia ser d’altra manera, nosaltres som fans de la truita amb molta ceba, i en aquest cas, us recomanem que la proveu amb la Ceba Confitada en Juliana de CUICK.
ingredientes para 4 personas
100 gr Ceba Confitada en Juliana CUICK.
4 ous de pagès.
400gr patates varietat monalisa.
c/c de sal fina.
c/c oli OOVE
Preparación
Rentem les patates, les pelem i les tallem en mitges llunes fines de 1/2 centímetres.
Escalfem en una paella amb oli d’oliva verge extra, afegim les patates i assaonem al gust. Fregím les patates a foc suau durant 25-30 minuts.
Truc del Xef: Al principi comencem amb foc suau, confitant les patates, i al final pugem el foc per un lleuger toc “cruixent”.
Retirem les patates i les escorrem. Passem l’oli a un recipient i el reservem.
Trenquem els ous i els batem en un recipient gran. Assaonem al gust.
Afegim les patates prèviament escorregudes i seguidament incorporem la Ceba Confitada en Juliana. Barregem bé tot el conjunt.
En una paella més petita que la que hem fet servir per fregir les patates incorporem part de l’oli que hem reservat prèviament, i quan estigui calent, afegim la barreja amb la patata i la ceba.
Removem una mica amb una cullera i deixem que qualli. Després de 3-4 minuts, i amb l’ajuda d’un plat pla, cobrim la paella i donem la volta a la truita.
Idea: Pots afegir molts ingredients a la barreja per tenir diferents tipus de truites! Verdures, algun embotit, formatges… imaginació al poder!