AMANIDA DE QUINOA EN UN CUICK

Cansats de menjar amanides avorrides? Aquesta recepta amb Quinoa serà basica en el vostre repertori, amb el toc final de la Picada de Festucs de CUICK.

Dificultat Baixa 20 minuts
Picada de Festuc 30gr

ingredients per a 4 persones

30 gr picada de festuc CUICK.

250 gr de quinoa.
1 alvocat.
2 tomàquets de pera.
1 ceba morada.
50 gr oli OOVE.
1 burrata de 200gr aprox.
1 branqueta de romaní fresc
25 gr gerds.
25 gr nabius.
1 llima.
c/c sal

Preparació

Coem la quinoa seguint les indicacions del fabricant, refredem i reservem.

Tallem els tomàquets, la ceba, l’alvocat, els gerds i els nabius en dauets de 5mm.

En un bol barregem l’oli OOVE amb la picada de festucs CUICK,  i amb aquesta barreja condimentem la quinoa.

Con un bufador aromatitzem la burrata amb el romaní fresc, el retirem i el col·loquem sobre de l’amanida.

Acabem el plat incorporant la ratlladura de la pell de llima, ratllada al moment de servir.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?