AMANIDA DE PASTA EN UN CUICK
Una capbussada a la piscina, o una excursió pel bosc… qualsevol excusa és bona per gaudir d’una fantàstica amanida de pasta. Un platàs molt valorat per tots, sobretot pels més petits de la casa, feta amb la Picada de Pinyó CUICK.
ingredientes para 4 personas
30 gr Picada de Pinyó CUICK.
300gr pasta (macarrons per exemple).
24 tomàquets cherry (12 vermells y 12 grocs).
16 olives negres (tipus kalamata).
50gr fulles alfàbrega fresques.
150gr fulles d’espinacs fresques.
oli OOVE.
c/c sal maldon.
Preparación
Coem la pasta segons les indicacions del fabricant, afegim un rajolí d’oli OOVE i reservem.
Tallem els tomàquets a quarts, i les olives per la meitat, i reservem.
Seguidament en un bol barregem la pasta amb les fulles d’alfàbrega i les d’espinacs, els tomàquets i les olives.
Afegim una mica més d’oli OOVE a la Picada de Pinyó CUICK, i condimentem l’amanida al gust.
Acabem el plat amb la sal maldon.