TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGÓ

Prova aquesta recepta de Tartar de Tonyina Roja Balfegó, condimentat amb la Picada de Festuc CUICK. Un dels millors ingredients del mar, a la teva taula!

Dificultad Baixa 10 minutos
Picada de Festuc 30gr

ingredientes para 2 personas

30 gr Picada de Festuc CUICK

300 gr llom de Tonyina Roja Balfegó
1 alvocat
2 cullerades soperes d’oli de sèsam
2 cullerades soperes de salsa de soja
15 gr de gingebre ratllat
Pebre negre molt

 

Preparación

Tallem la ceba morada en brunoise

Barregem la salsa de soja amb l’oli de sèsam

Incorporem la tonyina tallada en daus de 1cm i barregem bé tot el conjunt

Tallem l’alvocat en daus iguals de 1cm i els disposem en el fons del motlle del tartar

Posem la barreja de la tonyina amb la resta d’ingredients sobre de l’alvocat dins del motllo, i retirem per la presentació del plat

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?