AMANIDA DE QUINOA EN UN CUICK
Cansats de menjar amanides avorrides? Aquesta recepta amb Quinoa serà basica en el vostre repertori, amb el toc final de la Picada de Festucs de CUICK.

ingredientes para 4 personas
30 gr picada de festuc CUICK.
250 gr de quinoa.
1 alvocat.
2 tomàquets de pera.
1 ceba morada.
50 gr oli OOVE.
1 burrata de 200gr aprox.
1 branqueta de romaní fresc
25 gr gerds.
25 gr nabius.
1 llima.
c/c sal
Preparación
Coem la quinoa seguint les indicacions del fabricant, refredem i reservem.
Tallem els tomàquets, la ceba, l’alvocat, els gerds i els nabius en dauets de 5mm.
En un bol barregem l’oli OOVE amb la picada de festucs CUICK, i amb aquesta barreja condimentem la quinoa.
Con un bufador aromatitzem la burrata amb el romaní fresc, el retirem i el col·loquem sobre de l’amanida.
Acabem el plat incorporant la ratlladura de la pell de llima, ratllada al moment de servir.