CALAMARS ENCEBATS EN UN CUICK

Et presentem una recepta molt fàcil de preparar i al mateix cop deliciosa: els calamars encebats, fets amb la Ceba Confitada en Juliana de CUICK. No te’ls perdis!

Dificultad Baixa 35 minutos
Ceba Confitada en Juliana 160g

ingredientes para 4 personas

200 gr Ceba Confitada en Juliana CUICK.

500 gr calamars frescs.
100 ml vi blanc.
1 fulla de llaurer.
c/c de sal fina i pebre negre
c/c oli OOVE

Preparación

Netegem el calamar, treiem la ploma, tentacles, ulls, boca i aparell digestiu. Reservem.

Marquem els calamars a foc alt, prèviament salpebrats.

Afegim la fulla de llorer i la Ceba Confitada en Juliana, i seguidament el vi blanc.

Deixem cuinar 5 minuts a foc mig-baix i ja està llest per servir!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?