CARPACCIO DE BACALLÀ EN UN CUICK
Els carpaccios són ideals per un sopar d’amics, o com aperitiu perfecte per un àpat de bandera. No deixis aquesta delicia només pels restaurants! Et proposem que facis aquest carpaccio de bacallà, amb el toc perfecte de la Picada de Festuc de CUICK.
ingredientes para 0 personas
30 gr Picada de Festuc CUICK.
200gr llom de bacallà.
30gr blat de moro cruixent (kikos).
80gr tomàquet pera.
fulles de coriandre fresc.
1 llimona (suc).
oli OOVE.
c/c de sal maldon.
Preparación
Espremim la llimona, i barregem el suc amb la Picada de Festuc CUICK i reservem.
Pelem i tallem el tomàquet en concassé. Cobrim amb oli OOVE i reservem.
Congelem els lloms de bacallà, els treiem del congelador, i amb un ganivet tallem els lloms en làmines molt fines, i les disposem per tot el plat.
Condimentem les làmines de bacallà amb la picada amb suc de llimona, afegim el tomàquet amb AOVE, el blat de moro cruixent i acabem amb unes fulles de coriandre.
Donarem per acabat el plat amb unes escames de sal maldon, al gust.