COCA DE RECAPTE
No et perdis aquesta recepta de Coca de Recapte, amb Sofregit de Ceba i Picada de Pinyó CUICK. Ningú s’hi podrà resistir!
ingredientes para 4 personas
80 gr sofregit de ceba CUICK.
30 gr picada de pinyó CUICK.
Per fer la Massa:
250 gr farina
15 gr llevat premsat
30 gr oli OVE
50 gr sal
150 gr aigua freda
Para el Farciment:
200 gr rulo de formatge de cabra
1 pebrot vermell
1 albergínia
Romaní fresc
40 gr oli OVE
Preparación
Preparació de la Massa:
Barregem la farina, el llevat, l’oli OVE i pastem amb l’aigua.
Fermentem uns 45 minuts.
Estenem de forma ovalada i precuinem la massa entre dues safates a 200 graus durant 25 minuts.
Preparació del Farciment:
Escalivem el pebrot i l’albergínia al forn, embolicat en paper d’alumini durant 45 minuts a 200 graus.
Estenem una base de sofregit de ceba CUICK sobre la massa.
Col.loquem el pebrot i l’albergínia escalivats sobre del sofregit.
Col·loquem el formatge de cabra tallat a rodanxes de 0,5cm de gruix i el romaní fresc. Gratinem a 210º al Forn.
Barregem la picada de pinyó CUICK amb els 40 gr d’oli OVE y pinzellem després de sortir del forn.