MUSCLOS A LA MARINERA EN UN CUICK

Dificultad Baixa 10 minutos
Sofregit de Ceba i Tomàquet 160gr

ingredientes para 4 personas

80 gr sofregit de ceba i tomàquet CUICK.

500 gr de musclos de roca.
200 ml vi blanc.
boles de pebre.
1 fulla de llorer.
c/c sal fina

Preparación

Netegem les barbes dels musclos.

En una olla posem un dit d’aigua i unes boles de pebre, una fulla de llaurer i els musclos.  Deixem que els musclos s’obrin i treiem una part de la closca. Reservem

En una cassola escalfem una mica d’oli i afegim el Sofregit de Ceba i Tomàquet de CUICK. Incorporem el vi blanc, deixant evaporar l’alcohol.

Colem l’aigua dels musclos i fem servir 100ml d’aquesta aigua barrejant-la amb el sofregit.

Deixem cuinar durant 5 minuts a foc baix i per últim afegim els musclos.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad
Abrir Conversación
Necesitas ayuda?
Hola!
Como podemos ayudarte?