TARTAR DE TONYINA VERMELLA BALFEGÓ
Prova aquesta recepta de Tartar de Tonyina Roja Balfegó, condimentat amb la Picada de Festuc CUICK. Un dels millors ingredients del mar, a la teva taula!
ingredientes para 2 personas
30 gr Picada de Festuc CUICK
300 gr llom de Tonyina Roja Balfegó
1 alvocat
2 cullerades soperes d’oli de sèsam
2 cullerades soperes de salsa de soja
15 gr de gingebre ratllat
Pebre negre molt
Preparación
Tallem la ceba morada en brunoise
Barregem la salsa de soja amb l’oli de sèsam
Incorporem la tonyina tallada en daus de 1cm i barregem bé tot el conjunt
Tallem l’alvocat en daus iguals de 1cm i els disposem en el fons del motlle del tartar
Posem la barreja de la tonyina amb la resta d’ingredients sobre de l’alvocat dins del motllo, i retirem per la presentació del plat