Descripció
Les bases de ceba CUICK són l’ànima d’un bon plat i la Ceba Confitada en juliana és un tot terreny per al teu rebost. Un imprescindible per a la teva cuina diària.
Com ho fem?
Cuinem la ceba de Figueres a foc lent durant més de 5 hores en oli d’oliva verge extra perque caramel·litzi a poc a poc. D’aquesta manera emfatitzem els sucres propis del producte sense afegir res més.
Els ingredients:
Els nostres productes s’elaboren amb ingredients frescos procedents de productors locals. Cuiners professionals supervisen tot el procés per a oferir-te un producte de qualitat gourmet, sense sucres ni sals afegides, conservants ni additius. Una Base cuinada sense presses, com els faries tu, però amb el temps que no tens.
Perquè CUICK?:
Sabem que no sempre disposes del temps que t’agradaria per a cuinar, i per això la Ceba Confitada en juliana CUICK és l’aliat perfecte en el teu rebost.
Instruccions d’ús:
Recomanem una dosi Ceba confitada de 15-20 grams per persona (una cullerada sopera), encara que sabem que cada cuiner té el seu toc personal i podrà usar la quantitat que estimi oportuna en funció de la recepta o paladar.
Receptes:
Recomanem especialment la ceba confitada CUICK per a acompanyar hamburgueses, entrepans calents o una pizza casolana. Funciona molt bé també per a truites de patates, saltejats, remenats o Woks. T’oferim un munt d’idees en la nostra secció de RECEPTES i en el nostre compte d’Instagram (@_cuick).
Condicions de conservació:
Conservar en un lloc fresc i sec. Una vegada obert mantenir refrigerat (0-4º) un màxim de 10 dies o congelar.
Pes Net:
160 gr.