SUQUET DE RAP EN UN CUICK
Un clàssic de la cuina marinera mediterrània, el suquet de peix, serà un dels teus plats preferits a partir d’ara. Aquest cop l’hem fet amb Rap, i les bases de CUICK: el Sofregit de Ceba i Tomàquet, i com a toc final la Picada de Safrà.
ingredients per a 4 persones
80 gr Sofriegit de Ceba i Tomàquet.
30gr Picada de Safrà
800gr de rap, tallat en supremes.
2L fumet de peix.
400gr patates monalisa.
200gr cloïsses.
40ml Oli AOVE.
Julivert Fresc.
c/c pebre negre.
c/c sal fina.
Preparació
En una cassola escalfem una mica d’oli i afegim el sofregit de ceba i tomàquet CUICK.
Afegim les patates tallades irregularment (amb un ganivet i mig trencades perque deixin anar el midó i donin més consistència i sabor al suquet) i removem.
Incorporem el vi blanc, salpebrem i deixem evaporar l’alcohol.
Seguidament afegim el fumet de peix, i deixem coure les patates fins que quedin al seu punt.
Salpebrem aquest cop les supremes de rap, i les incorporem a la cassola. Afegim les cloïsses.
Donem el toc final amb la picada de safrà de CUICK, i ja estarà llest per servir.
Recomanem acabar el plat amb una mica de julivert picat.